Безплатна доставка над 80лв до офис на Еконт

Caldini Gun спрей за поддръжка и смазване 200 ml

За дома и бита
В наличност Арт.№: CLN02050
Количество:
7.99лв./бр.
Опаковка: 1 бр.

Поръчай веднага за 10 секунди Остави данни за контакт и нашите служители ще се свържат с теб по телефона, за да оформят твоята поръчка.

Повече информация

Caldini Gun спрей за поддръжка и смазване 200 мл. Лубрикантниятспрей извършва смазване. Удължава периода на периодична поддръжка. Той същотака действа като инхибитор на ръждата, тъй като отблъсква влагата и водата. Несъдържа суровини, които биха разрушили капсулата на боеприпаса. Накратко, товае почистващ, лубрикант и защитен спрей.Висококачествено масло за смазване изащита на каучукови, пластмасови и метални части. Елиминира скърцането,предотвратява замръзване през зимата и поддържа гумeните и силиконовиуплътнения еластични. Поддържа естествения вид на пластмасите и не позволява даизсъхнат и да станат чупливи. Силиконовото масло е идеално за цялостна грижа навашето оръжие. Поради високата повърхностна адхезия на силиконовото масло,масленият филм остава много дълго време. Следователно силиконовото масло е същоидеално за грижата и поддръжката на СО2 и airsoft пушки. Маслото е без ПТФЕ,без киселини и смоли, както и без токсични за околната среда вещества ихлорирани въглеводороди. Съдържа биоразграждащ се разтворител и eозоно-неутрално.

Информация запроизводителя:

КатоCaldini, ние с гордост продължавамедейността си като местен производител нааерозоли повече от 30 години.

Нашите централи и производствени мощностисабазирани в индустриалния район Гебзе в Истанбул.

Произвеждаме с 3 напълно автоматични аерозола, 2напълно автоматични линейни машини за пълнене с течности полуавтоматични машиниспоред продуктовата гама.

Ние сме фокусирани върхудобавянето на повечестойност за обществото, като приоритизираме производствотона спрей и техническиаерозол.

Ние не правим компромис с високото качество,тъйкато възприемаме най-добрата култура на изпълнение.

Основана от Абдурахим Сувай,нашата компания едостигнала производствена база от 15 000 квадратни метра презтази ера.

Нашата фабрика е единственото самоустойчивосъоръжение в Турция,което може да задоволи собствените си нужди и да произвеждас пълен капацитет.

Caldini разработва своите продукти в собственалаборатория и ги предлага вуслуга на своите потребители след всички необходимиетапи на изпитване.

НашитеR&D и дизайнерски отдели поддържатвисокото качество на нашите продукти.

Caldiniвърви напред към своите вътрешни иглобални цели с иновативни стратегии заразвитие.

Ние достигаме до нашите потребители ипотребители директно със 160търговски точки и дистрибуторска мрежа, които смеизградили в цяла Турция.

Нашата компания, която развива визията си, катодоставя продуктите си в повечеот 30 страни по света, се разраства с твърдистъпки, за да се превърне в глобална марка с местно производство.

Продуктите на Caldini са разделени напромишлени,механични, козметични, бои, текстилни, почистващи, масло и добавки.Той е водещв индустрията с повече от 380 продуктова гама.

 

Този продукт се предлага в следните варианти: на цени от 7.99лв. /бр.

Абонирай се за известия

Бъди сред първите, които ще узнаят за новите оферти и промоции