Безплатна доставка над 80лв до офис на Еконт

Caldini чистител за екрани (LCD,LED,OLED) 500 ml

За дома и бита
В наличност Арт.№: CLN01848
Количество:
8.19лв./бр.
Опаковка: 1 бр.

Поръчай веднага за 10 секунди Остави данни за контакт и нашите служители ще се свържат с теб по телефона, за да оформят твоята поръчка.

Повече информация

Спрейза почистване на мониторите в офиса, екрани на лаптопи и телевизори с течнокристални екрани у дома (LCD,LED,OLED). Почистващата течност е смногофункционална употреба- премахва прах, отпечатъци от пръсти, замърсяванияпо екрани, стъкло, оптически лещи, слънчеви и диоптрични очила. За още по-добърефект от почистването, комбинирайте спрея с микрофибърна кърпа. Използваната вспрея течност е био разградима,с приятен аромат и не съдържа алкохол. Елиминиразамърсявания, прах и отпечатъци от пръсти от LCD екрана на Вашето устройство.Формулабез алкохол и амоняк, което намалява статичното електричество.

Информация запроизводителя:

Като Caldini, ние с гордост продължавамедейността си като местен производител на аерозоли повече от 30 години.

Нашите централи и производствени мощности са базиранив индустриалния район Гебзе в Истанбул.

Произвеждаме с 3 напълно автоматични аерозола, 2напълно автоматични линейни машини за пълнене с течности полуавтоматични машиниспоред продуктовата гама.

Ние сме фокусирани върху добавянето на повечестойност за обществото, като приоритизираме производството на спрей итехнически аерозол.

Ние не правим компромис с високото качество, тъйкато възприемаме най-добрата култура на изпълнение.

Основана от Абдурахим Сувай,нашата компания едостигнала производствена база от 15 000 квадратни метра през тази ера.

Нашата фабрика е единственото самоустойчивосъоръжение в Турция,което може да задоволи собствените си нужди и да произвеждас пълен капацитет.

Caldini разработва своите продукти в собственалаборатория и ги предлага в услуга на своите потребители след всички необходимиетапи на изпитване.

Нашите R&D и дизайнерски отдели поддържатвисокото качество на нашите продукти.

Caldini върви напред към своите вътрешни иглобални цели с иновативни стратегии заразвитие.

Ние достигаме до нашите потребители ипотребители директно със 160търговски точки и дистрибуторска мрежа, които смеизградили в цяла Турция.

Нашата компания, която развива визията си, катодоставя продуктите си в повечеот 30 страни по света, се разраства с твърдистъпки, за да се превърне в глобална марка с местно производство.

Продуктите на Caldini са разделени напромишлени,механични, козметични, бои, текстилни, почистващи, масло и добавки.Той е водещв индустрията с повече от 380 продуктова гама.

Този продукт се предлага в следните варианти: на цени от 8.19лв. /бр.

Абонирай се за известия

Бъди сред първите, които ще узнаят за новите оферти и промоции