Безплатна доставка над 50лв до офис на Еконт

Ръждопреобразувател спрей 400мл WEICON

Технически спрейове
В наличност Арт.№: 11155400 Производител: Weicon
Конвертор за ръжда и основно покритие в един процес
Количество:
Опаковка: 400 ml
26.61лв./бр.

Поръчай веднага за 10 секунди Остави данни за контакт и нашите служители ще се свържат с теб по телефона, за да оформят твоята поръчка.

Повече информация

WEICON РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ СПРЕЙ ефективно неутрализира ръждата по  железни и стоманени повърхности. Защитава от корозия и е подходящо за външна и вътрешна употреба. WEICON РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ СПРЕЙ е създаден на базата на епоксидна смола и образува метално органичен железен комплекс с ръждивия пласт. Това свързване е стабилизирано със специална епоксидна смола, която защитава металите от външни влияния. Формираният черен филм/слой служи за основа, преди нанасянето на следващият слой дълготрайно покритие. WEICON РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ СПРЕЙ е антикорозионен, има отлични проникващи свойства и е непрозрачен. Температурната му устойчивост е до +80°C (за кратко < 15 мин., до +160°C), устойчив е на атмосферни  условия и разтворители, има силна UV устойчивост.  WEICON РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ СПРЕЙ е без мирис и не съдържа тежки метали и минерални киселини. WEICON РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ СПРЕЙ може да се прилага на всички ръждясали повърхности, както за машини, съоръжения и селскостопанско оборудване, така и за моторни превозни средства. WEICON РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ СПРЕЙ може да се използва също за нанасяне на предварителен защитен слой.

Предварителна обработка на повърхността
Повърхността трябва да е суха и чиста без прах, масло и грес. Отстранете отделените остатъци от ръжда, смазка, мръсотия и боя с помощта на телена четка, шлайф дискове и т.н. Отстранете праха от шлайфането. Почистете повърхността (WEICON ЧИСТИТЕЛ S).

Начин на употреба:
Направете три или четири напръсквания със спрея на разстояние от около 25-30cm. Оставете да се проветри за приблизително 3-5 мин. Оставете спреят, напълно да изсъхне за около два часа. След това може да се нанася следващият слой покритие.

Съхранение
Флакон под налягане: пазете от слънчева светлина и не излагайте на температура над +50°C.

Безопасност и здраве
Когато се използват WEICON продукти, трябва да се съблюдават физическите, безопасните, технически, токсикологични и екологични данни и разпоредби на EC в нашите информационни листове за безопасност
Този продукт се предлага в следните варианти: на цени от 26.61лв. /бр.

Мирис

Синтетична смола

Характеристика

ръждопреобразуващ, грундиращ, изолиращ

Съхранение

24 месеца

Цвят

бежов, прозрачен

Температурна устойчивост

-50 до +80 краткотрайно (< 15 мин.) до +160°C

IMPA-Code

45 08 20

Абонирай се за известия

Бъди сред първите, които ще узнаят за новите оферти и промоции