Безплатна доставка над 50лв до офис на Еконт

Мултифункционален спрей W44T WEICON

Технически спрейове
В наличност Арт.№: 11251400 Производител: Weicon

Weicon мултифункционален спрей  W 44 T е многофункционален продукт, който благодарение на специалната си формула и изключителната пълзяща способност комбинира защита от корозия, водоизместимост, смазване, консервиране и почистване в един продукт.

Количество:
Опаковка: 400 ml
13.96лв./бр

Поръчай веднага за 10 секунди Остави данни за контакт и нашите служители ще се свържат с теб по телефона, за да оформят твоята поръчка.

Повече информация

Weicon мултифункционален спрей  W 44 T е многофункционален продукт, който благодарение на специалната си формула и изключителната пълзяща способност комбинира защита от корозия, водоизместимост, смазване, консервиране и почистване в един продукт. Weicon мултифункионален спрей  W 44 T разхлабва заклинените резби, болтове, фитинги и клапани, прониква и разтваря ръждата, разсейва влагата от ел. контакти, предотвратява проследяването на токове и улеснява стартирането на мокри двигатели. Премахва скърцащ шум на панти, водачи, лагери и всички видове съединения. Той почиства замърсените метални повърхности и оставя дълготраен филм, който не се размазва и не привлича прах. Той защитава и съхранява всички видове инструменти, машини и др. Weicon мултифункионален спрей  W 44 T не познава почти никакви ограничения в приложения в работилници, за автомобили, кораби, ел. компоненти, аграрни цели, домакинства и хоби.

Техническа характеристика

  •        Мирис:ванилия
  •        Характеристика:многофункционално масло смножество ефекти
  •        Съхранение:24 месеца
  •        Цвят: Жълтеникав
  •        Температурна устойчивост:-50 до +210°C

  •        IMPA-Code:45 08 21

Начин на употреба

Нанася се обилно с четка или сенапръсква (като с WSD 400). Оставясе да подейства за кратко време. Този процес се повтаря, ако е необходимо.

Съхранение

Да се държи в затворен оригиналенконтейнер. Да се защити от директна слънчева радиация. Температурата на съхранениене може да надвишава 50°C. Контейнерът да се съхранява на хладно и проветривомясто. Да се съхранява на сухо място.

Безопасност и здраве

Когато се използват WEICON продукти,трябва да се съблюдават физическите, безопасните, технически, токсикологични иекологични данни и разпоредби на EC в нашите информационни листове забезопасност.

Този продукт се предлага в следните варианти: на цени от 13.96лв. /бр

Мирис

ванилия

 

 

Характеристика

многофункционално масло с множество ефекти

 

 

Съхранение

24 месеца

 

 

Цвят

жълтеникав

 

 

 

Температурна устойчивост

-50 до +210

°C

 

 

 

IMPA-Code

45 08

21

 

 

 

Абонирай се за известия

Бъди сред първите, които ще узнаят за новите оферти и промоции