Безплатна доставка над 80лв до офис на Еконт

Редуцир вентил с флоуметър Месинг ARGON/CO2

Редуцир вентили
В наличност Арт.№: РВМ Производител: Zavarki.bg
Количество:
49.20лв./бр.
Опаковка: 1 бр.

Поръчай веднага за 10 секунди Остави данни за контакт и нашите служители ще се свържат с теб по телефона, за да оформят твоята поръчка.

Повече информация

Редуцирът е предназначен за заваряване в CO2-защитно покритие, използвайки методите  MIG / MAG и TIG, както и други заваръчни работи.

Перфектно се използва в аквариуми. Благодарение на прилагания редуцир, дозата на газа може да се настрои точно.


Технически параметри:

  • Номинално входно налягане (bar) - 200
  • Номинална честотна лента (l / min) - 25
  • Резба на входа - W21.8x1 / 14
  • Гайка с резба в изхода - G 1/4
  • Максимално налягане - 3 бара
  • Тегло - 1кг
  • Изходна дюза (o) (mm) - 6.3

Инструкции за безопасно инсталиране на вашия регулатор на аргон TerraBloom® (модел TW-AR-RG) върху стандартен аргонов цилиндър (CGA-520)

1. Уверете се, че вашият цилиндър е стабилен и правилно закрепен. Уверете се, че разполагате с правилния регулатор и че сте наясно с каквито и да било особени опасности от газа, с който работите.

2. Свалете капачката на клапана на цилиндъра, като я завъртите обратно на часовниковата стрелка и я поставете наблизо.

3. Уверете се, че изходният клапан на вашия регулатор на аргон е затворен.

4. Завийте с ръка регулатора в резервоара, докато той не е почти плътно затегнат. Въздържайте се от използването на тефлонова лента върху резбата на цилиндъра / регулатора, тъй като парчетата му могат да се издухат в регулатора, причинявайки теч, неизправност или неправилни показания.

5. Ако не е необходимо да издухвате „мъртвия обем“ въздух в корпуса на регулатора, просто здраво затегнете регулатора с гаечен ключ.

6. Ако трябва да изключите въздуха от вашата линия, можете да изчистите „мъртвия обем“, като използвате следната техника. Когато регулаторът е здраво затегнат, отворете клапата на резервоара, докато газта едва започне да тече. След като „мъртвият обем“ бъде изчистен (2-3 секунди) и докато резервоарът все още е отворен минимално количество, затегнете стабилно регулатора с ключ. ВНИМАНИЕ: Тази процедура трябва да се извършва само от квалифициран персонал, докато цилиндърът е закрепен. Не използвайте тази техника върху незащитена бутилка, бутилки за други газове или в невентилирана зона.


БЕЗОПАСНОСТ

TerraBloom® Argon Regulator е проектиран да намалява и контролира аргонов газ с високо налягане от бутилка до необходимото работно налягане на вашето оборудване.

• Винаги свързвайте плътно Argon Regulator към цилиндър. Използвайте шайба, за да осигурите херметичност, редовно подменяйте шайбите.

• НЕ отстранявайте регулатора от цилиндъра, без първо да затворите клапата на аргоновия цилиндър и да освободите газа в камерата за налягане на регулаторите.

• ОТВАРЯЙТЕ БАВНО клапата на цилиндъра. Затворете след употреба.

• ВИНАГИ закрепете цилиндъра с аргон в добре проветриво място.

• Редовно проверявайте вашия регулатор на Argon за мудност, повредени датчици или някакво необичайно поведение и се свържете с нас за сервиз или замяна.

ГАРАНЦИЯ

Този регулатор на аргон е  с 12-месечна гаранция за всякакви дефекти в изработката или материалите. По гаранция регулаторът ще бъде заменен или ремонтиран и трябва да бъде придружен от доказателство за покупка. Гаранцията не прилага щети, причинени от неправилна употреба, използване на прекомерна сила върху частите на регулатора или нормално износване.

Този продукт се предлага в следните варианти: на цени от 49.20лв. /бр.

Абонирай се за известия

Бъди сред първите, които ще узнаят за новите оферти и промоции