Безплатна доставка над 50лв до офис на Еконт

Медна смазка 450гр. WEICON

Монтажни пасти
В наличност Арт.№: 26200045 Производител: Weicon
  • Предпазващ, разделящ и смазващ агент за частите под голямо натоварване при приложенията с висока температура
  • Медната паста е устойчива на корозия и е силна. Тя не съдържа сяра, олово или никел.
Количество:
Опаковка: 400 ml
36.30лв./бр.

Поръчай веднага за 10 секунди Остави данни за контакт и нашите служители ще се свържат с теб по телефона, за да оформят твоята поръчка.

Повече информация

WEICON МЕДНАТА СМАЗКА е силна и устойчива на корозия. Не съдържа сяра, олово или никел. WEICON МЕДНА СМАЗКА се използва като монтажна смазка за всякакъв вид свързвания с резба и плъзгащи повърхности. Образува ефективен смазващ и разделящ филм, който предпазва функционалните повърхности от щепселните инструменти, износването на втулките, винтовете и всички видове резби, щепселни и байонетни съединения, срещу корозия и блокиране. Може да се използва за намаляване на вибрации към спирачни блокове и водачи, спирачни зъбци и щифтове, клеми за коли и камиони и други електрически връзки, болтове и гайки на колела, и към носещи втулки при електрически, въздушни и хидравлични чукове. Продуктът може да се използва в много промишлени приложения.


Предварителна обработка на повърхността
В зависимост от степента на замърсяване, първо се почистват и обезмасляват повърхностите с WEICON ЧИСТИТЕЛ S. Използвани резби трябва да бъдат почистени с телена четка и WEICON ЧИСТИТЕЛ S.

Начин на употреба
Нанася се достатъчно количество WEICON МЕДНА СМАЗКА с четка, кърпа или изкуствена гъба. Върху резби е важно WEICON МЕДНАТА СМАЗКА да е нанесена долу в основата на резбата, за да се подсигури добър запечатващ ефект. WEICON МЕДНАТА СМАЗКА не трябва да се смесва.

Безопасност и здраве
Когато се използват WEICON продукти, трябва да се съблюдават физическите, безопасните технически, токсикологични и екологични данни и разпоредби на EC в нашите информационни листове за безопасност


WEICON Медната паста се използва като лубрикант за монтиране за всички видове оребрени съединения и плъзгащи се повърхности. Тя образува ефективен смазващ и разделящ филм, който предпазва функционалните повърхности върху включващи се със щепсел инструменти, износващи се втулки, винтове и всички видове оребрени, включващи се със щепсел и байонетни съединения срещу корозия и задиране.

Тя може да бъде използван за намаляване на вибрациите върху спирачните блокове и направляващи, спирачните камери и щифтове, акумулаторните терминали на коли и камиони, както и други електрически връзки, колесни болтове и гайки, както и върху износващи се втулки на електрически, със сгъстен въздух и хидравлични чукове. Продуктът може да бъде използван в множество индустриални приложения.

Този продукт се предлага в следните варианти: на цени от 36.30лв. /бр.

Маслена основа

минерално масло

Цвят

мед

Плътност (DIN 51818)

NLGI-Class 1

Сгъстител

алуминиев сапунен комплекс

Плътност

1,1 g/cm³

Твърда смазка

мед / графит

Коефициент на триене

0,11 - 0,13

Общо триене

0,12 µ

Триене на резбата

0,11 µ

Триене на главата и на основата

0,13 µ

VKA-TEST (DIN 51350) заваръчен товар

3200 N

Кинематичен вискозитет на маслената основа(+40°C DIN 51562)

180 mm²/s

Точка на втечняване (IP 396)

+180°C

Работната пенетрация ( DIN ISO 2137)

310 - 340 1/10 mm

Температурна устойчивост

-20 до 1100°C

Абонирай се за известия

Бъди сред първите, които ще узнаят за новите оферти и промоции